luni, 22 decembrie 2008

Reclame pentru idioti

Pe mine ma apuca pandaliile cand vad reclamele de la tv.Nu numai ca sunt foarte prost facute da parca sunt facute pentru oameni idioti.Si aici ma refer in special la cele tip teleshoping.Alea sunt mama reclamelor pentru fraieri.
Chiar ieri vedeam, spre exemplu, o reclama din asta la o crema de fata cu nu stiu ce extract minune din melc. Si aratau imagini cu tot felul de babete zbarcite si cu fatuci pline de cosuri. Erau poze cu inainte si dupa. Prima poza, in care le arata inainte sunt nemachiate, cu parul val valvoi, cu fata lasata si cu o mutra din aia de iti vine sa fugi. Si urmeaza poza cu "dupa". Ei, super transfomare, uite ce a facut crema minune. S-au transformat toate in niste printese. Si in poza de dupa arata asa: machiate, parul coafat, zambitoare si cu o tona de fond de ten ca sa acopere imperfectiunile fetei.Si minune, minune crema le-a acoperit toate zbarciturile, toate cosurile, toate puncetele negre, le-a intinerit 20 de ani.Mda, bineintelesc ca crema a fact asta.
Nu-i asa ca e interesant?
Si asa vor ei sa ne creeze o iluzie optica, convingandu-ne cat de buna e crema minune. Bleahhhhhhh!

Mai am un exemplu de genu asta.Reclama la mopul cu aburi. Aia e minunata. Una mai idioata rar vezi.
Zice cum spleli pe jos cu o suta de mopuri o data si cu multe substane e curatat si mai ales cu apa murdara?Si arata ei acolo o gospodina cum cara ea o galeata mare plina cu apa pe care o varsa pe jos, ca doar e beata si nu poate duce galeata fara sa verse. Si apoi baga un mop in ea si se murdareste apa, ca mopul ei e murdar si trebuie sa spele asa pe jos. Ca doar mopul ala nu se poate spala inainte de a-l folosi. Doing!!!!Si se plange ea acolo ca trebuie sa spele cu apa murdara, si ca varsa tot pe jos si nu e bun de nimic, mopul cu aburi e bun, ca ala nu se murdareste. Inca o data Doing!!!!
Na, nu-s astea reclame pt idioti?Mare idiot trebuie sa fii sa crezi ce indruga ei acolo.Nu?

Astea sunt doar doua din multele reclame gen teleshoping care se dau la tv.
De reclamele din timpul filmelor si emsiunilor, nici nu mai vorbesc.
Foarte putine reclame sunt reusite, sau ma rog, care mie imi plac.De exemplu reclama la apa minerala Izvorul minunilor, povestea aceea cu Imparatul Gheturilor si Imparatul focului.Mi-e mi se pare foarte reusita.
Sau reclama de la ciocolata Poina, aceea asa vesela cu lalelele care danseaza. Si aceea e frumoasa, e vesela.
Dar urasc reclamale de le Provident. Aia parca toti sunt drogati. Asa fac niste fete de zici ca is martorii lui Iehova. Cand le vad fetele alea aeriene, parca as fugi in lume . Si mai sunt si niste frumuseti actorii...
Sau aia de la floriol, alti aerieni.Cand ii vezi cum danseaza acolo in jurul sticlei de ulei, iti vine sa te duci pana in bucataie sa arunci sticla de ulei pe care o ai.
Exemple as avea o mie, da nu am atata loc de scris.
Poate mai aveti si voi pareri.

4 comentarii:

Anonim spunea...

reclama top 1 enervanta : Bizonu ;nvarte roata .. bizonu'nvarte roata ...

Maya spunea...

Mie-mi plac reclamele de la Coca-Cola!
În reste,cele care-s pe canalele de teleshopping..bleahh
Eu ma minunez de fiecare data cînd vad sau aud ca cineva si-a cumparat stiu eu ce minunatie de pe acolo,care e de fapt un rahat maare!

Mi-a placut cum ai scris despre reclamele astea :D

Zicolorata spunea...

Pe mine ma calca pe nervi reclamele de la Pervol. Mai, dar innebunesc de cate ori le vad. Pac unul o admira pe una si vine alta care scoate de sub fusta sticla de pervol. Sau o tipa se uita la unu care danseaza si maica-sa lu' ala scoate si ea imediat sticla de Pervol. Da' astia se cara cu pervolu' peste tot dupa ei??? Morrrr cand le vad. Si mai sunt o gramada le fel de cretine.

Imi place fff mult acum reclama la Orange cu aia doi care seintalnesc in Metrou si toata lumea se muta un scaun mai incolo sa ii lase sa stea unul langa altul.

Rami spunea...

Da si mie imi place reclama de la Orange, ei intotdeauna au avut reclame faine.

Pe mine ma enerveaza acuma la culme aceea cu Monica Davidescu si cu dintii ei.Mor, atata e de falsa reclama aia!